Política de Privacitat

IDENTIFICACIÓ DEL TITULAR RESPONSABLE DEL TRACTAMENT

Raó social: FRUITS SAGARRA, S.A.
N.I.F: A-58084112
Tel.: 93.846.65.85
Correu electrònic: administracion@fruitsagarra.com
Domicili: C/ VALLÈS S/N. POL. PLA RAMASSAR 08520-LES FRANQUESES DEL VALLÈS (BARCELONA)

FRUITS SAGARRA, S.A., és el titular del lloc web que visites, sent el Responsable del tractament de les dades personals de l’Usuari, per la qual cosa en el tractament de les teves dades de caràcter personal, garanteix el compliment de la normativa vigent en matèria de protecció de dades LOPDGDD- Llei orgànica 3/2018 de 5 de Desembre, el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d’abril de 2016 (RGPD) relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, així com a la Llei 34/2002, d’11 de juliol, sobre Serveis de la Societat de la Informació i el Comerç Electrònic (LSSICE o LSSI), per la qual cosa se li facilita la següent informació sobre el tractament de les teves dades:

Quines dades recopilem a través de la Web?

Podem tractar la teva IP, quin sistema operatiu o navegador fas servir, i fins i tot la durada de la teva visita, de manera anònima.

CONTACTES DE LA WEB O DEL CORREU ELECTRÒNIC

Amb quines finalitats tractarem les teves dades personals?

  • Contestar a les teves consultes, sol·licituds o peticions.
  • Gestionar el servei sol·licitat, contestar la teva sol·licitud, o tramitar la teva petició.
  • Remetre informació per mitjans electrònics, que versin sobre la teva sol·licitud.
  • Facilitar-te la descàrrega dels documents o informació.
  • Remetre Informació comercial o d’esdeveniments per mitjans electrònics, sempre que existeixi autorització.
  • Realitzar anàlisi i millores en la Web, sobre els nostres productes i serveis.
  • Millorar la nostra estratègia comercial.
  • Avaluar la teva candidatura.

Quina és la legitimació per al tractament de les teves dades?

L’acceptació i consentiment de l’interessat: En aquells casos on per a realitzar una sol·licitud sigui necessari emplenar un formulari i fer un «clic» en el botó d’enviar, la realització del mateix implicarà necessàriament que has estat informat i has atorgat expressament el teu consentiment al contingut de la clàusula annexada a aquest formulari o acceptació de la nostra política de privacitat.

Tots els nostres formularis compten amb el símbol * en les dades obligatòries. Si no facilites aquests camps, o no marques la casella de selecció d’acceptació de la política de privacitat, no es permetrà l’enviament de la informació. Normalment tenen la següent fórmula: “□ He llegit i accepto la Política de privacitat.”. D’igual forma podràs acceptar l’enviament de comunicacions comercials clicant en “□ Accepto rebre comunicacions sobre productes i serveis de FRUITS SAGARRA, S.A. .”

CLIENTS

Amb quines finalitats tractarem les teves dades personals?

  • Elaboració del pressupost i seguiment del mateix mitjançant comunicacions entre totes dues parts.
  • Facilitar Informació per mitjans electrònics, que versin sobre la teva sol·licitud.
  • Facilitar Informació comercial o d’esdeveniments per mitjans electrònics.
  • Gestionar els serveis administratius, de comunicacions i de logística.
  • Facturació i declaració dels impostos oportuns.
  • Realitzar les transaccions que corresponguin.
  • Gestions de control i recobrament.

Durant quant temps tractarem i mantindrem les teves dades personals?

Les dades personals proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació comercial o no sol·licitis la seva supressió i sempre durant el termini pel qual poguessin derivar-se responsabilitats legals pels serveis prestats.

Quina és la legitimació per al tractament de les teves dades?

La sol·licitud d’informació i/o la contractació dels nostres serveis (compliment d’un contracte)

El consentiment lliure, específic, informat i inequívoc, en cas d’estar conforme, hauràs acceptat mitjançant una declaració o una clara acció afirmativa, com el marcat de les caselles d’acceptació que figuren a aquest efecte en els nostres formularis.

l compliment d’obligacions legals o l’interès legítim de FRUITS SAGARRA, S.A..

COL·LABORADORS O CANDIDATS

Amb quines finalitats tractarem les teves dades personals?

En el cas que ens remetis el teu currículum o et posis en contacte amb nosaltres per a poder formar part del nostre equip, les teves dades seran incorporades en els nostres sistemes de tractament de dades amb la finalitat de poder avaluar la teva candidatura.

Podrem contactar-te i remetre’t informació sobre l’avaluació de la teva candidatura per correu electrònic, o per qualsevol altre mitjà de comunicació facilitat per tu.

Tractarem les teves dades amb el màxim zel per tots els nostres col·laboradors o empleats en qualsevol fase de l’avaluació de la seva candidatura, guardant en tot moment el secret i confidencialitat sobre aquests.

Durant quant temps mantindrem les dades personals?

El període de conservació de les teves dades serà d’un any, tret que exerceixis el teu dret de cancel·lació abans d’aquest període. Passat aquest termini procedirem de manera automàtica a la cancel·lació i destrucció del teu currículum.

Quina és la legitimació per al tractament de les teves dades?

La sol·licitud d’informació i/o la contractació dels nostres serveis (compliment d’un contracte).

El consentiment lliure, específic, informat i inequívoc, en cas d’estar conforme, hauràs acceptat mitjançant una declaració o una clara acció afirmativa, com el marcat de les caselles d’acceptació que figuren a aquest efecte en els nostres formularis.

El compliment d’obligacions legals o l’interès legítim de FRUITS SAGARRA, S.A..

CONTACTES XARXES SOCIALS

Amb quines finalitats tractarem les teves dades personals?

  • Per a facilitar el fer-se seguidor dels perfils de FRUITS SAGARRA, S.A. en les xarxes socials que enllacen.
  • Contestar a les teves consultes, sol·licituds o peticions.
  • Gestionar el servei sol·licitat, contestar la teva sol·licitud, o tramitar la teva petició.
  • Relacionar-nos amb tu i crear una comunitat de seguidors.

Quina és la legitimació per al tractament de les teves dades?

L’acceptació de la relació a l’entorn de la xarxa social que correspongui, i sempre conforme a les teves polítiques de Privacitat.

Referent a això volem que coneguis que el tractament de les teves dades personals dins de l’entorn d’aquestes xarxes socials, es regirà per les polítiques de privacitat d’aquestes xarxes, per la qual cosa l’exercici de drets per part de FRUITS SAGARRA, S.A. quedarà limitat a aquelles que permeti la xarxa social de què es tracti, per aquest motiu recomanem que abans de seguir els nostres perfils en xarxes socials revisis les condicions d’ús i polítiques de privacitat d’aquestes xarxes.

El compliment d’obligacions legals o l’interès legítim de FRUITS SAGARRA, S.A..

Durant quant temps mantindrem les dades personals?

FRUITS SAGARRA, S.A. únicament pot consultar o donar de baixa les teves dades de forma restringida en tenir un perfil específic. Els tractarem tant temps com tu permetis seguint-nos, sent amics clicant a “m’agrada”, “segueix” o similars.

Qualsevol rectificació, restricció d’informació o de publicacions hauràs de realitzar-la a través de la configuració del teu perfil o usuari en la pròpia xarxa social.

INFORMACIÓ ADDICIONAL SOBRE EL TRACTAMENT DE DADES

Incloem dades personals de terceres persones?

No, com a norma general només tractem les dades que ens faciliten els titulars de les dades. Si ens aportes dades de tercers, deuràs amb caràcter previ, informar sobre les nostres dades, el tractament que farem i sol·licitar el seu consentiment a aquestes persones, en cas contrari ens eximeixes de qualsevol responsabilitat per l’incompliment d’aquest requisit.

Tractem dades de menors?

No, no tractem dades de menors de 18 anys. Per tant, no hauràs de facilitar-nos les teves dades si no tens aquesta edat FRUITS SAGARRA, S.A. s’eximeix de qualsevol responsabilitat per l’incompliment d’aquesta previsió.

Quines mesures de seguretat apliquem?

Hem adoptat un nivell òptim de protecció de les Dades Personals que manegem, i hem instal·lat tots els mitjans i mesures tècniques a la nostra disposició segons l’estat de la tecnologia per a evitar la pèrdua, mal ús, alteració, accés no autoritzat i robatori de les Dades Personals.

 

Utilitzem tècniques de seguretat de la informació generalment acceptades en la indústria, com ara firewalls, procediments de control d’accés i mecanismes criptogràfics, tot això a fi d’evitar l’accés no autoritzat a les dades. Per a aconseguir aquests fins, l’usuari/client accepta que el prestador obtingui dades per a efectes de la corresponent autenticació dels controls d’accés si fos necessari.

 

No obstant això, l’anterior, l’usuari reconeix i accepta que les mesures de seguretat en Internet no són segures al cent per cent.

Quins Drets pots exercir?

  • Podràs saber si estem tractant les teves dades o no.
  • Podràs accedir a les teves dades personals.
  • Podràs sol·licitar la rectificació de les teves dades si són inexactes.
  • Podràs sol·licitar la supressió de les teves dades si ja no són necessàries.
  • Podràs sol·licitar la limitació del tractament de les teves dades.
  • Podràs presentar una reclamació davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, autoritat de control competent, si creus que no t’hem atès correctament en www.agpd.es.
  • Podràs revocar el consentiment per a qualsevol tractament per al qual hagis consentit, en qualsevol moment.

 

Disposem de formularis per a l’exercici dels teus drets, hauràs de sol·licitar-nos a administracion@fruitsagarra.com

Aquests formularis han d’anar signats electrònicament o ser acompanyats de fotocòpia del DNI.

Consentiment i acceptació

Marcant les caselles d’acceptació obligatòria de la nostra “Política de Privacitat” i l’entrada de dades en els camps dels nostres formularis, acceptes expressament i de manera lliure i inequívoca, que les teves dades són necessàries per a atendre la teva petició, declarant haver estat informat de les condicions sobre protecció de dades de caràcter personal, acceptant i per tant consentint el tractament de les teves dades per part de FRUITS SAGARRA, S.A., en la forma i per a les finalitats indicades en la present Política de Privacitat.

Modificacions de la present Política de Privacitat

FRUITS SAGARRA, S.A., pot alterar la present política de privacitat per a adaptar-la a les modificacions que es produeixin o pels canvis legislatius que vagin apareixent i afectin les polítiques recollides en aquest document. Com a conseqüència, recomanem que ho revisi periòdicament, així com que es posi en amb nosaltres davant qualsevol mena de dubte o incidència en el correu electrònic: administracion@fruitsagarra.com